- Övrigt/OT

Jobba utomlands, tips?

2016-07-24 15:21 #0 av: rasmussonsara

Hej! Jag har länge gått i tankar att jobba utomlands 3-6 månader i ett stall. Drömmen är en ranch i USA eller travstall någonstans i världen då jag själv är aktiv inom travet. Någon som gjort det & har tips på hur man tar sig tillväga för att komma iväg? Är även nyfiken över lön, boende osv.

Berätta allt!

Anmäl
2016-07-24 15:48 #1 av: Alyssa

Jag har igen erfarenhet själv men Åke Svanstedt är ju i USA. Kontakta dem där? Sedan finns det ju också massa filial i Frankrike. Ludde och Björn är ju där bl a. Kontakta dem om du är intresserad. Har några vänner som är i Frankrike och sommarjobbar just nu men jag vet inte riktigt hur det går till. Jag hoppas du får bättre svar av andra här Blomma

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2016-07-27 18:43 #2 av: Tusen

Min dotter har varit i USA under 6 månader och jobbat i travstall. 
Anette Lorenzon driver ett framgångsrikt stall i USA. Hon kommer från Sverige och bukar ofta söka efter personal från Sverige. Hon har själv varit en mycket framgångsrik kusk ( på både varmblod och ponnytravare) för c:a 15 år sedan här i Sverige.
Här en länk till hennes hemsida. http://www.worldclasstrotting.com/SwedishStables/AnetteLorentzon.html

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.